VERAS 3D KORT  


Velkommen til denne side hvor jeg viser nogle af de kort,

jeg har indtil videre har fået lavet  i 2007

Jeg indsætter kortene lidt efter kategorier -

konfirmationskortene er ca. midt på siden

Hvis du skulle have et spørgsmål om nogle af kortene

så send en mail (se forsiden)


Kort hvor der er broderet på.

Når der skal broderes på kort skal man have et mønster til at prikke huller efter. Jeg har en hel hobbybøger, hvor man så tager en kopi af prikmønstret i bogen og prikker efter, så man ikke ødelægger bogen. Der findes også en masse forskellige metalskabeloner til at prikke efter, men de er lidt dyre at bruge, hvis man gerne vil lave meget forskelligt på kortene - men de er holdbare. På en del af kortene kombinerer jeg broderi med 3D motiver eller andre teknikker. Perler er rigtige gode at bruge, ligeledes alle de små ting, der er tilbage på arkene med stickers

Kortene i 2007 bærer præg af, at jeg har fundet mine skabeloner frem og købt en masse nye - så embossing og udskæringer  kommer der på mange sammen med de andre teknikker.

Kvadratiske kort er også brugt meget, da mange broderimønstre og metalskabeloner er lavet til det.

   
             

Kort lavet med motiver i 3D på og nogle kort er med en lille tekst på - desuden er der brugt skabeloner hvor der lavet embossing og udskæringer efter

Her bruger jeg alt - kun fantasien sætter grænser. Jeg kan godt lide at kombinere 3D motiver med dekorationspapir af mange forskellige slags. Små blomster lavet med et lille stansejern kan gøre underværker. Men her som andre steder er det vigtigt at farverne harmonerer, så helheden bliver fin. Perler er også søde på kortene  - embossing bliver lavet på lyst karton ved brug af lyskasse - farvet karton kan ikke ses igennem - der findes noget hvor der er hvid bagside, som kan bruges.

           
   
   
Kort til konfirmation og andre begivenheder
 
               
       
   
 
 

Kort med baby- og børnemotiver mest med 3D på.

Der findes et utal af stickers med små baby-ting på, som er søde at bruge. Hvis man sætter en lille stykke farvet karton eller papir under og så klipper den ud, så kan man lave nogle meget fine detaljer på kortet.

 
   
               

Kort med mandeting  - mest med 3D motiver og Scrapkort

der er også lavet et par enkelte med broderi - de to samfundshjælperere har jeg selv designet prikmønster til